Vestby Naturbarnehage
Bildegalleri
1332156 sidevisninger
Barnehagelærere

Fra januar 2019 trenger vi barnehagelærere med godkjent utdannelse og et engasjement for det naturbarnehagene står for. Det er både vikariat og faste stillinger.

Det er krav om god muntlig og skriftlig fremstillings evne på norsk, samt godkjent politiattest.

Søknadene vil bli utlyst på NAV i oktober. Du må gjerne ta kontakt med administrasjonen for våre barnehager nå, dersom du ønsker å jobbe i en av våre naturbarnehager!

( 27/08/2018 )
Vikarer Vestby Naturbarnehage
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Lyst til å være vikar hos oss?

Vi er stadig på jakt etter vikarer til barnehagene våre, både ringevikarer og vikarer til mer langvarige vikariater.

Vi er på jakt etter deg som liker å være mye ute, liker å jobbe med barn og dyr, og som har litt tid til overs for å jobbe hos oss

Det kreves politiattest før du kan starte å jobbe i barnehagen.

Ta kontakt med styrer i den barnehagen du ønsker å jobbe i, se under fanen "Administrasjon".

Er du først "godkjent" som vikarer, kan du jobbe i alle våre avdelinger.

( 25/02/2016 )

Logg inn for å se alt innhold:

Skriv passord:

Send e-post hvis problemer