• Barnehagelærere

05/02/2020

Fra januar 2020 trenger vi barnehagelærer med godkjent utdannelse og et engasjement for det naturbarnehagene står for. Det er fast stilling.

Det er krav om god muntlig og skriftlig fremstillings evne på norsk, samt godkjent politiattest.

Søknaden er utlyst på NAV.

Du må gjerne ta kontakt med administrasjonen for våre barnehager nå, dersom du ønsker å jobbe i en av våre naturbarnehager!

• Vikarer Vestby Naturbarnehage

05/02/2020

Lyst til å være vikar hos oss?

Vi er stadig på jakt etter vikarer til barnehagene våre, både ringevikarer og vikarer til mer langvarige vikariater.

Vi er på jakt etter deg som liker å være mye ute, liker å jobbe med barn og dyr, og som har litt tid til overs for å jobbe hos oss

Det kreves politiattest før du kan starte å jobbe i barnehagen.

Ta kontakt med styrer i den barnehagen du ønsker å jobbe i, se under fanen "Administrasjon".

Er du først "godkjent" som vikarer, kan du jobbe i alle våre avdelinger.