• Barnehagelærer

30/11/2021

Vi har ute en stillingsannonse etter barnehagelærer. Her er link til annonsen: Barnehagelærer

Det er krav om god muntlig og skriftlig fremstillings evne på norsk (B2 for fremmedspråklige), samt godkjent politiattest.

Du må gjerne ta kontakt med administrasjonen for våre barnehager nå, dersom du ønsker å jobbe i en av våre naturbarnehager!

• Vikarer Vestby Naturbarnehage

11/08/2020

Lyst til å være vikar hos oss?

Vi er stadig på jakt etter vikarer til barnehagene våre, både ringevikarer og vikarer til mer langvarige vikariater.

Vi er på jakt etter deg som liker å være mye ute, liker å jobbe med barn og dyr, og som har litt tid til overs for å jobbe hos oss.

Det kreves gode norskferdigheter og godkjent politiattest før du kan starte å jobbe i barnehagen.

Ta kontakt med styrer i den barnehagen du ønsker å jobbe i, se under fanen "Administrasjon".

Er du først "godkjent" som vikarer, kan du jobbe i alle våre avdelinger.