Vestby Naturbarnehage
1362124 sidevisninger

Tel: 48080855  eller 90201753   Hovedadministrasjon: Kroerveien 300, 1540  Vestby

LESTEBERG
SUNDBYTOPPEN
SON
JOHNSRUDHUSET
Aktuell informasjon
Omtaler i media
Søke plass hos oss
Administrasjonen
Dokumentmappe
Bildegalleri

Barnehagelærere

Fra januar 2019 trenger vi barnehagelærere med godkjent utdannelse og et engasjement for det naturbarnehagene står for. Det er både vikariat og faste stillinger.

Det er krav om god muntlig og skriftlig fremstillings evne på norsk, samt godkjent politiattest.

Søknadene vil bli utlyst på NAV i oktober. Du må gjerne ta kontakt med administrasjonen for våre barnehager nå, dersom du ønsker å jobbe i en av våre naturbarnehager!

( 27/08/2018 )

Vikarer Vestby Naturbarnehage

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Lyst til å være vikar hos oss?

Vi er stadig på jakt etter vikarer til barnehagene våre, både ringevikarer og vikarer til mer langvarige vikariater.

Vi er på jakt etter deg som liker å være mye ute, liker å jobbe med barn og dyr, og som har litt tid til overs for å jobbe hos oss

Det kreves politiattest før du kan starte å jobbe i barnehagen.

Ta kontakt med styrer i den barnehagen du ønsker å jobbe i, se under fanen "Administrasjon".

Er du først "godkjent" som vikarer, kan du jobbe i alle våre avdelinger.

( 25/02/2016 )